HomeOver ons

Over ons

Ons doel

 

Het bestellen van bladmuziek voor koren en orkesten zo eenvoudig en goedkoop mogelijk maken, zonder dat zij aan kwaliteit en service hoeven in te leveren.

 

Dat bereiken wij door:

1 - Eenvoudig bestellen; via ons bestelformulier, per mail of telefoon

U geeft de aantallen en titels door van de werken die u nodig heeft en de eventuele bezetting. Wij regelen de rest. Uiteraard ontvangt u altijd eerst een offerte voor akkoord.

2 - De laagste prijs garantie

Vind u hetzelfde artikel online goedkoper? Dan passen wij onze prijs aan. 

3 - Een persoonlijke service en betrokkenheid

AA Bladmuziek is graag nauw betrokken bij de koren en orkesten die bladmuziek bestellen. Als we u leren kennen, kunnen namelijk het best met u meedenken. 

4 - Het bieden van Advies-op-Maat

Graag gaan wij net een stapje verder dan andere uitgeverijen. We bieden niet alleen de bladmuziek aan die u  nodig heeft, maar voorzien u ook graag van advies op het gebied van programmering of de juiste uitgave voor uw koor/orkest. 

De mensen van AA Bladmuziek

Team AA Bladmuziek Arjen Uitbeijerse    Team AA Bladmuziek Patrick van der Linden    Team AA Bladmuziek Rosemary van de Velde

Arjen Uitbeijerse                                    Patrick van der Linden                       Rosemary Nieuwenhuize

Ervaringen met AA Bladmuziek

Kees Nieuwenhuyzen - Zeeuws Vocaal Ensemble:

Ongetwijfeld kent u de uitdrukking 'ons Zeeuwen bin zuunig'. Deze leus geldt zeker voor het aanschaffen van bladmuziek voor het Zeeuws Vocaal Ensemble: we willen als koor zoveel mogelijk waarde voor onze centjes. En met recht kan gezegd worden dat AA bladmuziek deze leus voor ons waarmaakt! Het Zeeuws Vocaal Ensemble kiest voor AA Bladmuziek met haar aanbod voor laagste prijsgarantie als doorslaggevende reden. Maar dat niet alleen! De uitgebreide mogelijkheden om uitgaven van vele verschillende uitgevers te bestellen, de goede service, de adviesmogelijkheden en niet in de laatste plaats de persoonlijke contacten met Arjen, Patrick en Rosemary geven AA Bladmuziek een gezicht en daarmee ook persoonlijk vertrouwen. Dat maakt AA Bladmuziek voor het Zeeuws Vocaal Ensemble een topper!

Nelleke van der Sluijs - Orkestmanager Ars Musica Orkest:

AA Bladmuziek is snel, goedkoop en werkt met betrokken mensen die met je meedenken. Om deze reden bestel ik, als orkestmanager van Ars Musica, altijd met plezier de muziek voor het Ars Musica Orkest. 

Thea Stekelenburg - Kamerkoor Canticum Amicorium:

Inmiddels bestelt Kamerkoor Canticum Amicorum al een aantal jaren de bladmuziek voor haar koorleden bij AA Bladmuziek. En dat kan heel eenvoudig nl. (zoals wij dat doen) per mail info@aabladmuziek.nl. Binnen een dag heb je een bevestiging binnen, dat de bestelling is ontvangen, fijn! De mensen achter AA bladmuziek begrijpen wat je nodig hebt, verstand van zaken!

Waarom bestellen bij AA Bladmuziek terwijl er nog zoveel anderen zijn? Heel eenvoudig, nl.: de laagste prijs garantie! Vraag maar offertes op, je komt uit bij AA Bladmuziek is inmiddels onze ervaring.

Bestellen bij AA bladmuziek is aan te raden!

Het verhaal achter AA Bladmuziek

Oprichters van AA Bladmuziek zijn twee dirigenten met een langjarige beroepservaring in binnen- en buitenland: Patrick van der Linden en Arjen Uitbeijerse. 

In 2010 werken ze samen aan een groots en educatief project met presentatie van een nieuwe bundel composities rondom de Psalmen. Centraal staan zettingen van het Geneefs Psalter en nieuwe composities op teksten van Ida Gerhardt en Marie van der Zeyde. Verdere uitgaven volgen en daaruit ontstaat de wens naar een meer professionele omgeving: Ars Audiendi wordt geboren. In 2017 sluit Rosemary Nieuwenhuize zich aan bij Ars Audiendi om zich hoofdzakelijk met PR bezig te houden. De naam wordt gewijzigd in AA Bladmuziek en besloten wordt tot een nieuwe website, waarin we ons specifiek richten op bladmuziek voor koren en orkesten in Nederland. 

AA Bladmuziek is dealer van vrijwel alle muziekuitgeverijen in Europa en daarbuiten en biedt haar klanten bladmuziek aan tegen de laagste tarieven. Het accent ligt vanaf de oprichting op levering van klassieke bladmuziek en uitgifte van nieuwe koormuziek. De klantenkring is vanaf de oprichting gegroeid: inmiddels weten vele koren, orkesten, muziekbibliotheken, muziekscholen, uitvoerende musici, muziekdocenten en andere muziekliefhebbers ons te vinden.

Wat betekent Ars Audiendi?

Bij de antieke en middeleeuwse scholen was de Musica één van de zeven vrije kunsten, de septem artes liberales. De Grieken vertaalden de kunst (ars) breed als ‘het kennis hebben van’. De kunst van het luisteren en verklaren van verschijnselen was belangrijk voor de Ars Musica. Om klassieke muziek te kunnen luisteren, is bladmuziek een belangrijke schakel in het transitieproces van componist naar luisteraar. Ars Audiendi: de kunst van het luisteren.

Catalogus/Webshop

In onze online Catalogus vindt u ongeveer 200.000 uitgaven. Deze is verre van compleet, maar is bedoeld om jullie een beeld te geven van de muziek die wij kunnen leveren en de prijzen die wij hanteren.

Natuurlijk is het niet mogelijk al deze artikelen op voorraad te hebben, maar door goede contacten met de uitgevers en regelmatige nabestelling zijn onze levertijden ook bij niet voorradige artikelen kort: AA Bladmuziek levert al uw klassieke bladmuziek snel en goedkoop. Ook als uw gewenst artikel niet te vinden is in onze webshop, kunnen wij uw bladmuziek waarschijnlijk toch leveren. Laat het ons weten via het contactformulier

Advies op maat 

AA Bladmuziek heeft met de aanwezigheid van vooraanstaande dirigenten veel kennis van klassieke koor- en orkestmuziek in huis. Graag helpen we u met het samenstellen van boeiende en interessante concertprogramma’s die passen binnen het door u opgegeven thema. We kunnen suggesties doen uw programma te completeren maar ontwikkelen ook graag voor u een compleet concertprogramma.

Na de samenstelling van het programma volgt uw bestelling. We maken voor u een  aantrekkelijke prijs voor de combinatie programmasamenstelling / bladmuziek.

U kunt gebruik maken van het formulier om onze expertise en programma-advies op maat inwinnen.