HomeAdvies en maatwerk

Advies en maatwerk

AA Bladmuziek heeft met de aanwezigheid van vooraanstaande dirigenten veel kennis van klassieke koor- en orkestmuziek in huis. Daarmee zijn we u graag van dienst.

Als u het formulier invult, heeft u binnen 1 dagdeel een reactie op uw vraag. 

AA Bladmuziek Maatwerk en Advies Adviseurs

Advies-op-maat aanvragen

Programma samenstellen op maat - Hoe werkt het?

AA Bladmuziek heeft met de aanwezigheid van vooraanstaande dirigenten veel kennis van klassieke koor- en orkestmuziek in huis. Graag helpen we u met het samenstellen van boeiende en interessante concertprogramma’s die passen binnen het door u opgegeven thema. We kunnen suggesties doen uw programma te completeren maar ontwikkelen ook graag voor u een compleet concertprogramma.

Na de samenstelling van het programma volgt uw bestelling. We maken voor u een  aantrekkelijke prijs voor de combinatie programmasamenstelling / bladmuziek. Mail uw wensen naar ons of vul het contactformulier bovenaan deze pagina in. 

Advies

 

Ervaringen met AA Bladmuziek

 

Kees Nieuwenhuyzen - Zeeuws Vocaal Ensemble:

Ongetwijfeld kent u de uitdrukking 'ons Zeeuwen bin zuunig'. Deze leus geldt zeker voor het aanschaffen van bladmuziek voor het Zeeuws Vocaal Ensemble: we willen als koor zoveel mogelijk waarde voor onze centjes. En met recht kan gezegd worden dat AA bladmuziek deze leus voor ons waarmaakt! Het Zeeuws Vocaal Ensemble kiest voor AA Bladmuziek met haar aanbod voor laagste prijsgarantie als doorslaggevende reden. Maar dat niet alleen! 

De uitgebreide mogelijkheden om uitgaven van vele verschillende uitgevers te bestellen, de goede service, de adviesmogelijkheden en niet in de laatste plaats de persoonlijke contacten met Arjen, Patrick en Rosemary geven AA Bladmuziek een gezicht en daarmee ook persoonlijk vertrouwen. 

Dat maakt AA Bladmuziek voor het Zeeuws Vocaal Ensemble een topper!

Nelleke van der Sluijs - Orkestmanager Ars Musica Orkest:

AA Bladmuziek is snel, goedkoop en werkt met betrokken mensen die met je meedenken.

Om deze reden bestel ik, als orkestmanager van Ars Musica, altijd met plezier de muziek voor het Ars Musica Orkest. 

Thea Stekelenburg - Kamerkoor Canticum Amicorium:

Inmiddels bestelt Kamerkoor Canticum Amicorum al een aantal jaren de bladmuziek voor haar koorleden bij AA Bladmuziek. En dat kan heel eenvoudig nl. (zoals wij dat doen) per mail info@aabladmuziek.nl. Binnen een dag heb je een bevestiging binnen, dat de bestelling is ontvangen, fijn! De mensen achter AA bladmuziek begrijpen wat je nodig hebt, verstand van zaken!

Waarom bestellen bij AA Bladmuziek terwijl er nog zoveel anderen zijn? Heel eenvoudig, nl.: de laagste prijs garantie! Vraag maar offertes op, je komt uit bij AA Bladmuziek is inmiddels onze ervaring.

Bestellen bij AA bladmuziek is aan te raden!