Facebook

Uitgelicht

Johann Sebastian Bach geldt als één van de belangrijkste componisten van de Westeuropese muziekgeschiedenis. Hij was onderdeel van een wijdvertakte muziekdynastie, de familie Bach, die in de regio Thüringen/Saksen talrijke stadsmusici en organisten voortbracht.

Bach vocal
In het Reformatiejaar 2017 brengt uitgever Carus-Verlag met het project Bach vocal de volledige uitgave van Bachs geestlijke vocaalmuziek uit, in samenwerking met het Bach-Archiv Leipzig.

Recentste stand van zaken Bachonderzoek
De uitgave is gebaseerd op de meest recente inzichten ten aanzien van Bach en zijn muziek. Informatieve voorwoorden plaatsen de ontstaangeschiedenis van zijn motetten, cantates, missen en passionen in historische context en gaan in op vragen ten aanzien van de uitvoeringspraktijk.

Alle vocale muziek van JS Bach

Aanbieding
U kunt bij AA Bladmuziek deze gloednieuwe uitgave van Bach vocal met alle cantates, motetten, missen, passionen en oratoria bestellen. Deze uitgave, bestaande uit 23 banden, komt uit in november 2017. U kunt voor de speciale introductieprijs van € 629 intekenen (in plaats van € 769).